fbpx

Enkelrum eget badrum

Våra enkelrum är mellan 10 och 15 kvm med högt till tak och härlig atmosfär. Rummen är bland annat utrustat med en 120 cm säng, 43″ smart-TV och ett nyrenoverat badrum.

I alla våra rum finns hårfön, handdukar och extrakudde. I våra rum med delat badrum finns dessutom engångstofflor och ett hygienset. Morgonrock finns att låna. Alla rum har kostnadsfri tillgång till Wi-Fi, parkeringsplatser med motorvärmare, kaffemaskiner 24/7, tvättstuga, fullt utrustat kök, matsal och TV-rum. I de flesta av våra rum finns möjlighet att köpa till extrasäng, kontakta oss för mer information.

Städning, sängkläder, handdukar och frukostbuffé ingår i samtliga rum

Faciliteter i gemensamma utrymmen

  • Fritt Wi-Fi i alla utrymmen
  • Fullt utrustat kök
  • Matsal
  • TV-rum
  • Receptionsdel med kaffe och te 24/7
  • Gemensamma kylskåp
  • Duschar och WC på varje våningsplan
  • Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare
  • Parkeringsplatser med motorvärmare

Gemensamt kök

Laga mat i vårt gästkök

Hos oss finns möjlighet att laga sin egen mat i något av våra gästkök. Köken är fullutrustade och består bland annat av induktionshäll, ugn, mikro, diskmaskin och vattenkokare. Självklart finns all köksutrustning som kokkärl, tallrikar & bestick, slevar, vispar och mycket, mycket mer.

Om oss

Hotell Drottninggatan 11 är ett hotell med 27 rum beläget i ett vackert sekelskifteshus mitt i centrala Boden.

Vi erbjuder ljusa och rymliga nyrenoverade rum och lägenheter med tillhörande gemensamma utrymmen som ger möjlighet till självhushåll och vänder oss såväl till den enskilde resenären som till företag och föreningar. Hotellet öppnade 2016 och hade då nio rum och två lägenheter. Idag rymmer vi totalt 27 rum varav 6 av rummen är lägenheter i olika storlekar. I oktober 2020 bytte vi namn från pensionat till hotell.

Centralt beläget

Vi finns belägna mitt i centrala Boden - ett stenkast från affärer, restauranger och aktiviteter.

Hemtrevlig miljö

Bo i rum eller lägenheter med tillgång till gästkök, tvättstuga och matsal.

Faciliteter

Frukost, parkering och Wi-Fi ingår kostnadsfritt i alla bokningar.

Senaste nytt

Läs mer om vad som händer hos oss i våra nyheter

Nyår på DG11

Nyår på DG11

På nyår serverar vi en 7-rättersmeny med nya, goda och spännande smaker. Menyn kan du kolla på genom att klicka här. Vi har endast 65 platser så...

Nytt konferensrum

Nytt konferensrum

I juli öppnade vi vårt nya, moderna konferensrum. Konferensrummet är 15 kvm och rymmer maximalt 12 personer. I rummet finns en 75" TV med...