fbpx
På Hotell Drottninggatan 11 är det personliga mötet och bemötande en stor del av vistelsen. Här kommer några frågor med Jennifer. 🌞
Hej Jennifer! Hur länge har du jobbat på Hotell Drottninggatan 11?
Jag började här i slutet av september förra året, så nu är det väl snart åtta månader sedan. Det går så fort!
Vad är det bästa med ditt jobb?
Gästmötet helt klart, vi får träffa så många intressanta människor varje dag! Sen tycker jag också om att arbetet är ganska fritt och att vi har stor möjlighet vara med och utveckla hotellet framåt hela tiden.
Vad tycker du om att göra på fritiden?
Vilken fritid tänkte jag säga haha! När jag inte jobbar så har jag en gård hemma att sköta om med djur, skog, renovering och allt vad det innebär. Men jag älskar det! Annars tycker jag om att vara i naturen – långa promenader på nya stigar, gå upp i berg, pyssla i trädgården och sådant. Jag tackar heller inte nej till en spontan roadtrip eller en tur på en loppis eller två!
Vad har du för dold talang?
Oj, vilket tråkigt svar det blir – jag vet faktiskt inte. Jag är en mångsysslare, lättlärd och jag skulle säga att jag är väldigt duktig med djur. Sen gör jag kanske den godaste kladdkakan som finns om jag får säga det själv. Men någon dold talang vet jag inte riktigt om jag har, den är nog dold för mig också!
Vilken är din favoritartist?
Alltså jag har ingen tror jag, jag fastnar mer för låtarna och då är det countrymusik all the way!
Vad var ditt drömjobb när du var liten?
Artist ville jag bli länge, konserter hemma i hallen med familjen som publik var ett återkommande event haha! Sen ville jag bli förskollärare, och så skulle jag bli nästa Kim Possible 😌
Vad finns alltid i ditt kylskåp?
Lätt vaniljkvarg måste alltid finnas. Grekisk yoghurt är också en favvis – det går att göra så goda såser på det!
Hockey eller fotboll?
Jag följer inte något av det riktigt, men fotboll är både roligare att spela och roligare att titta på.
Något du vill säga till våra gäster och följare?
Jag kanske är partisk, men jag har hört att vi har stans bästa frukost – och alla är välkomna! Det går bra att komma och köpa in sig på frukosten utan att man bor på hotellet. Jag hoppas att vi ses i matsalen! 🥰
This site is registered on wpml.org as a development site.